dc.contributor |
FARAHNAZ ZAMORA PALAFOX; |
es |
dc.contributor |
ANTONIO BENITEZ RUIZ;70852 |
es |
dc.contributor.advisor |
Zamora Palafoz, Farahnaz |
|
dc.contributor.advisor |
Benitez Ruiz, Antonio |
|
dc.contributor.author |
Hernández Esponiza, Carlos Enrique |
|
dc.creator |
CARLOS ENRIQUE HERNÁNDEZ ESPINOZA; |
es |
dc.date.accessioned |
2018-06-26T17:38:41Z |
|
dc.date.available |
2018-06-26T17:38:41Z |
|
dc.date.issued |
2015-09-30 |
|
dc.identifier.citation |
Hernández E. C. E. 2015. Components of a technical study to propose the creation of a fast food restaurant in Atlixco. Universidad Politécnica de Puebla. Departamento de Posgrado. Cartel de Simposium. |
es |
dc.identifier.uri |
http://repositorio.uppuebla.edu.mx:8080/xmlui/handle/123456789/127 |
|
dc.description.statementofresponsibility |
Estudiantes |
es |
dc.language |
Inglés |
es |
dc.publisher |
UNIVERSIDAD POLITÉCNICA DE PUEBLA |
es |
dc.relation |
Versión publicada |
es |
dc.rights |
Acceso Abierto |
es |
dc.rights.uri |
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0 |
es |
dc.subject.classification |
CIENCIAS SOCIALES |
es |
dc.title |
Components of a technical study to propose the creation of a fast food restaurant in Atlixco |
es |
dc.type |
Anotación |
es |