Utilization of coffee waste from Puebla and Chiapas to obtain antioxidants and antimicrobial

Show simple item record

dc.contributor MARIA LETICIA RAMIREZ CASTILLO;202707 es
dc.contributor.advisor Ramírez Castillo, María Leticia
dc.contributor.advisor Velázquez Aradilla, Juan Carlos
dc.contributor.author Martínez Molina, Esther Candelaria
dc.creator ESTHER CANDELARIA MARTINEZ MOLINA;563405 es
dc.date.accessioned 2018-06-10T21:14:26Z
dc.date.available 2018-06-10T21:14:26Z
dc.date.issued 2014-09-30
dc.identifier.citation Martínez M. E. C. 2014. Utilization of coffee waste from Puebla and Chiapas to obtain antioxidants and antimicrobial. Universidad Politécnica de Puebla. Departamento de Posgrado. Cartel de Simposium. es
dc.identifier.uri http://repositorio.uppuebla.edu.mx:8080/xmlui/handle/123456789/75
dc.description.statementofresponsibility Estudiantes es
dc.language Inglés es
dc.publisher Universidad Politécnica de Puebla es
dc.relation Versión publicada es
dc.relation.ispartof REPOSITORIO NACIONAL CONACYT es
dc.rights Acceso Abierto es
dc.rights.uri http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0 es
dc.subject.classification BIOLOGÍA Y QUIMICA es
dc.title Utilization of coffee waste from Puebla and Chiapas to obtain antioxidants and antimicrobial es
dc.type Póster de congreso es


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

  • Carteles
    "Pósters" de los simposium de posgrado

Show simple item record

Acceso Abierto Except where otherwise noted, this item's license is described as Acceso Abierto

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account